Terug naar overzicht
 • Plaats

  Apeldoorn

 • Gepubliceerd op

Wat vragen wij

Als beginnend loonadministrateur streef je samen met je collega’s naar kwaliteit en klanttevredenheid. Je beschikt over analytisch inzicht en kan goed met cijfers overweg. Daarnaast voldoe je aan het volgende:

 • MBO denkvermogen
 • Je vindt het leuk om vakdiploma's te halen zoals PDL, VPS, e.d.
 • Klantgericht 
 • Teamplayer
 • Goede communicatieve vaardigheden

Bij welke organisatie

Verzekeringskracht biedt afwisselende en uitdagende functies en opdrachten binnen Finance en de verzekeringsbranche. Samen één doel voor ogen, namelijk de juiste kandidaat op de juiste plek met een optimale inzet. Dit hangt nauw samen met het plezier en de voldoening die jij als professional uit een functie haalt. De manier waarop wij de professionals matchen met de wensen van onze opdrachtgevers maakt de kracht van Verzekeringskracht. Plezier in je werk zorgt voor een positieve benadering en een beter resultaat. De kracht van samen is de drive om het beste uit onszelf te halen en succesvol te zijn. Verzekeringskracht is dé werkgever in finance en verzekeringen waar jij als medewerker en de opdrachtgever centraal staan.

Daar sluit een professionele en persoonlijke begeleiding en ontwikkeling perfect op aan. Bij Verzekeringskracht word je vanaf het eerste contact begeleid gedurende de procedure en word je gecoacht tijdens de opdracht. Wij faciliteren regelmatig opleidingen, passend bij jouw vak, niveau en behoefte. 

Verzekeringskracht is onderscheidend en wij doen het samen met jou. We zijn geïnteresseerd in jou en denken met je mee. Onze persoonlijke benadering, korte lijnen, snel schakelen en ons luisterend oor maken Verzekeringskracht de juiste werkgever. Samen vormen we een sterk team en begeleiden wij jou en de opdrachtgever naar de optimale match.

Opdrachtgever

Geen tijd voor of kennis van salarisadministratie? Onze opdrachtgever verzorgt dit voor haar klanten. Het is tenslotte heel belangrijk dat alle medewerkers van hun klanten elke maand een correcte loonstrook ontvangen. Onze opdrachtgever is een efficiënte dienstverlener met persoonlijke ondersteuning. Zij bestaan ruim 10 jaar en groeien stevig, waardoor het tijd wordt voor een nieuwe collega.

De uitdaging

Als beginnend salarisadministrateur ben je bezig met het bewaken en uitvoeren van meerdere loonadministraties. Het gaat om een vacature voor 32-40 uur per week.

Wat ga je doen:

 • Verzorgen van loonadministraties voor klanten
 • Aanleveren loongegevens bij diverse instanties
 • Toegevoegde waarde bieden voor klanten en collega’s

Wat bieden wij

Een functie met uitzicht op een vaste baan. Bij onze opdrachtgever krijg je ruimschoots mogelijkheden om jouw persoonlijke potentieel te benutten. Zij geloven erin dat de mensen in de organisatie het verschil maken en daarom investeren zij tijd en geld in hun personeel. 

Voor jouw inspanningen ontvang je een uitstekend salaris. Naast het fijne salaris heb je 25 verlofdagen. Het is natuurlijk ook mogelijk om meer of minder te werken 36 uur per week. Je werkt vanuit het kantoor in Apeldoorn

Nieuwsgierig? Neem gerust contact op of solliciteer!!

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures