Terug naar overzicht
 • Plaats

  Rotterdam

 • Gepubliceerd op

Bij welke organisatie

Verzekeringskracht biedt afwisselende en uitdagende opdrachten binnen de verzekeringsbranche. Samen één doel voor ogen, namelijk de juiste verzekeringskracht op de juiste plek met een optimale inzet. Dit hangt nauw samen met het plezier en de voldoening die jij als professional uit een functie haalt. De manier waarop wij de professionals matchen met de wensen van onze opdrachtgevers maakt de kracht van Verzekeringskracht. Plezier in je werk zorgt voor een positieve benadering en een beter resultaat. De kracht van samen is de drive om het beste uit onszelf te halen en succesvol te zijn. Verzekeringskracht is dé werkgever in verzekeringen waar jij als medewerker en de opdrachtgever centraal staan.

Daar sluit een professionele en persoonlijke begeleiding en ontwikkeling perfect op aan. Bij Verzekeringskracht word je vanaf het eerste contact begeleid gedurende de procedure en word je gecoacht tijdens de opdracht. Wij faciliteren regelmatig opleidingen, passend bij jouw vak, niveau en behoefte. 

Verzekeringskracht is onderscheidend en wij doen het samen met jou. We zijn geïnteresseerd in jou en denken met je mee. Onze persoonlijke benadering, korte lijnen, snel schakelen en ons luisterend oor maken Verzekeringskracht de juiste werkgever. Samen vormen we een sterk team en begeleiden wij jou en de opdrachtgever naar de optimale match.

Opdrachtgever

Onze opdrachtgever is één van de grootste volmachtbedrijven ter wereld met vestigingen in de Verenigde Staten van Amerika, Canada, Australië, Engeland, Duitsland, Italië en Nederland. De organisatie is gebouwd op vier pijlers: risico- en data-analyse, technologie, distributie en toegang tot kapitaal. Wereldwijde samenwerking geeft hun de mogelijkheid om een wereldleider op het gebied van verzekeringen en risicomanagement te worden en versterkt hun  vermogen om brokers, klanten en verzekeraars van dienst te zijn. Onze opdrachtgever biedt een breed pallet aan zakelijke schadeverzekeringen en focust daarin op de segmenten Mobility, Property, Liability en Marine. Uiteraard worden oplossingen geboden voor in Nederland gelegen risico’s, maar ook werken zij aan innovatieve oplossingen voor risico’s in andere landen binnen de Europese Economische Ruimte.

De uitdaging

Voor de afdeling Schadebehandeling Aansprakelijkheid bij onze opdrachtgever zoeken wij een Schadebehandelaar. De Schadebehandelaar werkt intensief samen in het team en wordt begeleid door de Teamleider. De werkzaamheden en verantwoordelijkheden bestaan uit het behandelen en afhandelen van aansprakelijkheid claims., waaronder:

 • Behandelen en afhandelen van schademeldingen met gebruikmaking van de aanwezige systemen
 • Vormen van een oordeel over polisdekking, toedracht, schuldvraag en/of vaststelling schadebedrag
 • Onderhouden van contacten met cliënten, (her)verzekeraars, experts en advocaten
 • Controleren en beoordelen van de expertiserapporten en andere dossierstukken in samenhang met de maatwerk polisvoorwaarden
 • In voorkomende gevallen informeren van, overleggen met collega's en leidinggevende
 • Maken van schadeberekeningen en doen van schadebetalingen
 • Zelfstandig behandelen van schades binnen schaderegelingsbevoegdheid

Wat vragen wij

 • Juridische MBO of HBO opleiding
 • 2 jaar of meer relevante werkervaring is een pré
 • Kennis van verzekeringen
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat bieden wij

Een functie met uitzicht op een vaste baan. Bij onze opdrachtgever krijg je ruimschoots mogelijkheden voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling. De organisatie en inhoud van van deze uitdagende functie is zijn volop in ontwikkeling, waardoor er steeds uitdaging is. Daarbij krijg je volop de mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen. Voor jouw inspanningen ontvang je een bovengemiddeld salaris en arbeidsvoorwaarden. Het is natuurlijk ook mogelijk om tijdelijk meer of minder te werken. Dit kan zowel thuis als op kantoor. 

Nieuwsgierig? Neem gerust contact op of solliciteer!!

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures