Terug naar overzicht

Bij welke organisatie

Verzekeringskracht biedt afwisselende en uitdagende opdrachten binnen de verzekeringsbranche. Samen één doel voor ogen, namelijk de juiste verzekeringskracht op de juiste plek met een optimale inzet. Dit hangt nauw samen met het plezier en de voldoening die jij als professional uit een functie haalt. De manier waarop wij de professionals matchen met de wensen van onze opdrachtgevers maakt de kracht van Verzekeringskracht. Plezier in je werk zorgt voor een positieve benadering en een beter resultaat. De kracht van samen is de drive om het beste uit onszelf te halen en succesvol te zijn. Verzekeringskracht is dé werkgever in verzekeringen waar jij als medewerker en de opdrachtgever centraal staan.

Daar sluit een professionele en persoonlijke begeleiding en ontwikkeling perfect op aan. Bij Verzekeringskracht word je vanaf het eerste contact begeleid gedurende de procedure en word je gecoacht tijdens de opdracht. Wij faciliteren regelmatig opleidingen, passend bij jouw vak, niveau en behoefte. 

Verzekeringskracht is onderscheidend en wij doen het samen met jou. We zijn geïnteresseerd in jou en denken met je mee. Onze persoonlijke benadering, korte lijnen, snel schakelen en ons luisterend oor maken Verzekeringskracht de juiste werkgever. Samen vormen we een sterk team en begeleiden wij jou en de opdrachtgever naar de optimale match.

Opdrachtgever

Deze opdracht is in een ontzettend leuk team van 8 collega’s waarbij je een informele werksfeer ervaart, verantwoordelijk bent voor je eigen dossiers en jouw nieuwe initiatieven en ideeën worden gewaardeerd.

Als Jurist ben je verantwoordelijk voor de behandeling van Arbeidsrecht en/ of Contractrecht dossiers in Nederland.

Bij onze opdrachtgever zijn zij betrokken, betrouwbaar, deskundig en ondernemend. Dit doen zij door elkaar te helpen hun doelstellingen te halen, afspraken na te komen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk te blijven ontwikkelen en initiatief te nemen om hun werkprocessen en dienstverlening steeds verder te optimaliseren.

De uitdaging

Als Jurist ben je verantwoordelijk voor de rechtshulpverlening aan klanten. Het is een dynamische functie waarin je je eigen dossiers hebt en je zelfstandig werkt met de focus op de klant.

  • Vanuit een proactieve en ondernemende werkhouding streef je het maximaal haalbare (juridische) resultaat voor de klant na.
  • In de boeiende praktijk van onze opdrachtgever behandel je een diversiteit aan arbeidsrechtelijke en/of contractuele zaken.
  • Je beoordeelt de dekking. Indien noodzakelijk voor de behandeling van de kwestie schakel je een (externe) deskundige in en voer je hier overleg mee.
  • Je adviseert, onderhandelt en maakt afspraken in verband met de afhandeling van de kwestie en indien nodig, voer je gerechtelijke procedures.
  • Je acties stem je natuurlijk af op de behoefte van de klant.

Wat vragen wij

Je hebt een afgeronde opleiding op WO niveau (rechten) en minstens 3 jaar relevante werkervaring in het arbeidsrecht en/of contractenrecht. Die ervaring is bijvoorbeeld opgedaan in de advocatuur of bij een rechtsbijstandsverzekeraar. Verder ben je: 

• Zelfstandig, flexibel en collegiaal  
• Slagvaardig en oplossingsgericht 
• Empathisch en onderhandelingsvaardig
• Proactief, klantgericht en vasthoudend
• Stressbestendig en gewend om te werken in een veranderende omgeving

Wat bieden wij

Een functie met uitzicht op een vaste baan. Bij onze opdrachtgever krijg je ruimschoots mogelijkheden voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling. De organisatie en inhoud van van deze uitdagende functie is zijn volop in ontwikkeling, waardoor er steeds uitdaging is. Daarbij krijg je volop de mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen. Voor jouw inspanningen ontvang je een bovengemiddeld salaris. Het is natuurlijk ook mogelijk om tijdelijk meer of minder te werken. Dit kan zowel thuis als op kantoor. 

Nieuwsgierig? Neem gerust contact op of solliciteer!!

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures