Terug naar overzicht

Bij welke organisatie

Verzekeringskracht biedt afwisselende en uitdagende opdrachten binnen de verzekeringsbranche. Samen één doel voor ogen, namelijk de juiste verzekeringskracht op de juiste plek met een optimale inzet. Dit hangt nauw samen met het plezier en de voldoening die jij als professional uit een functie haalt. De manier waarop wij de professionals matchen met de wensen van onze opdrachtgevers maakt de kracht van Verzekeringskracht. Plezier in je werk zorgt voor een positieve benadering en een beter resultaat. De kracht van samen is de drive om het beste uit onszelf te halen en succesvol te zijn. Verzekeringskracht is dé werkgever in verzekeringen waar jij als medewerker en de opdrachtgever centraal staan.

Daar sluit een professionele en persoonlijke begeleiding en ontwikkeling perfect op aan. Bij Verzekeringskracht word je vanaf het eerste contact begeleid gedurende de procedure en word je gecoacht tijdens de opdracht. Wij faciliteren regelmatig opleidingen, passend bij jouw vak, niveau en behoefte. 

Verzekeringskracht is onderscheidend en wij doen het samen met jou. We zijn geïnteresseerd in jou en denken met je mee. Onze persoonlijke benadering, korte lijnen, snel schakelen en ons luisterend oor maken Verzekeringskracht de juiste werkgever. Samen vormen we een sterk team en begeleiden wij jou en de opdrachtgever naar de optimale match.

Opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een oer-Nederlands familiebedrijf met het hoofdkantoor in Apeldoorn. Hun core business is de ontwikkeling van vakantieparken, de verkoop van vakantiewoningen aan particulieren en zakelijke beleggers en de verhuur ervan aan particuliere en zakelijke gasten. 

De uitdaging

In verband met de groei van onze opdrachtgever zijn wij continu op zoek naar nieuwe collega's. Heel veel verschillende nationale en internationale facturen komen aan jou voorbij. Denk bijvoorbeeld aan zwembadonderhoud, aanleg van het terras, inkoop van food en cocktail ingrediënten en natuurlijk ook de schoonmaakdiensten etc. Je komt erdoor vast en zeker in de vakantiestemming. De betalingsherinneringen en aanmaningen weet jij wel raad mee en ook beantwoord je graag de vragen van de leveranciers. De wekelijkse betalingen bereid je voor vanuit Oracle Netsuite.

Samen met prettige, gedreven en humoristische collega's wordt er hard gewerkt binnen deze laagdrempelige organisatie en kun je fijn inhoudelijk met elkaar sparren. De veelzijdigheid van activiteiten nationaal en internationaal zoals verhuur en verkoop van recreatiewoningen maar ook de horeca- en leisure activiteiten zorgen ervoor dat jij wordt uitgedaagd in jouw vakgebied.

Wat vragen wij

Door jouw oog voor details heb je snel inzicht in incorrecte facturen. Hierdoor weet je deze makkelijk af te handelen. Je werkt graag samen in een team en bent resultaatgericht.

Verder vragen wij:

  • Een afgeronde MBO opleiding richting Financiële administratie of soortgelijk;
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Goede kennis van MS Office;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Parttime of fulltime beschikbaar (28 - 38 uur).

Wat bieden wij

Een functie voor bepaalde tijd met kans op vast. Onze opdrachtgever staat garant voor een uitdagende, vakkundige en afwisselende baan binnen een groeiend bedrijf, met een open en informele bedrijfscultuur. De arbeidsvoorwaarden zijn daar passend bij. Zo bieden zij 25 vakantiedagen per jaar aan op basis van een fulltime dienstverband (38 uur), 8% vakantiegeld en personeelskorting tijdens een verblijf op een vakantiepark.

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures