Terug naar overzicht

Bij welke organisatie

Verzekeringskracht biedt afwisselende en uitdagende opdrachten binnen de verzekeringsbranche. Samen één doel voor ogen, namelijk de juiste verzekeringskracht op de juiste plek met een optimale inzet. Dit hangt nauw samen met het plezier en de voldoening die jij als professional uit een functie haalt. De manier waarop wij de professionals matchen met de wensen van onze opdrachtgevers maakt de kracht van Verzekeringskracht. Plezier in je werk zorgt voor een positieve benadering en een beter resultaat. De kracht van samen is de drive om het beste uit onszelf te halen en succesvol te zijn. Verzekeringskracht is dé werkgever in verzekeringen waar jij als medewerker en de opdrachtgever centraal staan.

Daar sluit een professionele en persoonlijke begeleiding en ontwikkeling perfect op aan. Bij Verzekeringskracht word je vanaf het eerste contact begeleid gedurende de procedure en word je gecoacht tijdens de opdracht. Wij faciliteren regelmatig opleidingen, passend bij jouw vak, niveau en behoefte. 

Verzekeringskracht is onderscheidend en wij doen het samen met jou. We zijn geïnteresseerd in jou en denken met je mee. Onze persoonlijke benadering, korte lijnen, snel schakelen en ons luisterend oor maken Verzekeringskracht de juiste werkgever. Samen vormen we een sterk team en begeleiden wij jou en de opdrachtgever naar de optimale match.

Opdrachtgever

De afdeling Logistiek en Transport Nederland verzorgt de verwerking van nieuwe verzekeringsaanvragen en mutaties in bestaande polissen voor zakelijke klanten binnen Nederland. Zij werken in end-to-end teams, verdeeld over regio Noord en Zuid. Het end-to-end team is verantwoordelijk voor het goed bedienen van de klanten van het team, van aanvraag tot en met polis. Je komt te werken binnen Logistiek en Transport Noord, een team dat bestaat uit 16 collega’s met verschillende functies variërend van accountmanager tot polisbeheerder en je werkt nauw met hen samen.  

De uitdaging

Transporteurs staan bij onze opdrachtgever voorop in alles wat zij doen! Om dit goed te kunnen doen werken zij met klantteams. In deze klantteams zitten alle collega’s die betrokken zijn bij hun klanten en zij zorgen er samen voor dat de klanten optimaal bediend worden. Deze klantteams zijn verdeeld over de regio’s Noord en Zuid.  

Als account coördinator heb jij hierin een hele belangrijke rol. Zo stem je in de klantteams de activiteiten per klant af in de weekstart. Je zit samen met een accountmanager om een acquisitie van een nieuwe klant voor te bereiden, maar zorgt er ook voor dat bestaande polissen beheerd en verlengd worden. Je kijkt naar eventuele risico’s, je zorgt voor commerciële onderbouwingen en passende tarieven binnen de afgesproken kaders en brengt voorstellen en offertes uit. Dit doe je in samenwerking en afstemming met je klantteam. Dus kortom: je bent de spin in het web! 

Wat vragen wij

Passie en ambitie om in onze transformerende wereld samen veilige producten en diensten te leveren. Onze opdrachtgever is de verzekeraar die de klant centraal stelt! Daarnaast heb jij: 

  • Ervaring in een vergelijkbare commerciële functie  
  • MBO+/ HBO werk- en denkniveau
  • WFT Schade Zakelijk, of je bent bereid om dit op korte termijn te halen
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden zowel schriftelijk als mondeling
  • Je hebt een commercieel ondernemende en service gerichte instelling 
  • Je kan het overzicht bewaken in een dynamische omgeving 
  • Je bent goed in plannen en organiseren, waarbij je resultaat gedreven te werk gaat 

Zoek jij perspectief en mogelijkheden om te groeien? Weet jij zeker dat jij deze uitdaging wilt, maar voldoe je niet aan alle eisen? Laat het ons weten, wij maken graag kennis met je. 

Wat bieden wij

Een functie met uitzicht op een vaste baan. Bij onze opdrachtgever krijg je ruimschoots mogelijkheden voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling. De organisatie en inhoud van van deze uitdagende functie is zijn volop in ontwikkeling, waardoor er steeds uitdaging is. Daarbij krijg je volop de mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen. Voor jouw inspanningen ontvang je een bovengemiddeld salaris en daarbij ontvang je een  eindejaarsuitkering van 8,33% (= volledige 13e maand) en een vakantietoeslag van 8%. Naast het fijne salaris heb je 152 wettelijke verlofuren en 48 bovenwettelijke verlofuren (op basis van een 38-urige werkweek). Het is natuurlijk ook mogelijk om tijdelijk meer of minder te werken. Dit kan zowel thuis als op kantoor. Voor het thuiswerken heeft onze opdrachtgever een goede thuiswerkregeling. Wat je in de verzekeringssector niet vaak meer ziet is dat onze opdrachtgever een premievrije pensioenregeling heeft.

Nieuwsgierig? Neem gerust contact op of solliciteer!!

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures