Terug naar overzicht
 • Plaats

  Apeldoorn

 • Gepubliceerd op

Bij welke organisatie

Verzekeringskracht biedt afwisselende en uitdagende opdrachten binnen de verzekeringsbranche. Samen één doel voor ogen, namelijk de juiste verzekeringskracht op de juiste plek met een optimale inzet. Dit hangt nauw samen met het plezier en de voldoening die jij als professional uit een functie haalt. De manier waarop wij de professionals matchen met de wensen van onze opdrachtgevers maakt de kracht van Verzekeringskracht. Plezier in je werk zorgt voor een positieve benadering en een beter resultaat. De kracht van samen is de drive om het beste uit onszelf te halen en succesvol te zijn. Verzekeringskracht is dé werkgever in verzekeringen waar jij als medewerker en de opdrachtgever centraal staan.

Daar sluit een professionele en persoonlijke begeleiding en ontwikkeling perfect op aan. Bij Verzekeringskracht word je vanaf het eerste contact begeleid gedurende de procedure en word je gecoacht tijdens de opdracht. Wij faciliteren regelmatig opleidingen, passend bij jouw vak, niveau en behoefte. 

Verzekeringskracht is onderscheidend en wij doen het samen met jou. We zijn geïnteresseerd in jou en denken met je mee. Onze persoonlijke benadering, korte lijnen, snel schakelen en ons luisterend oor maken Verzekeringskracht de juiste werkgever. Samen vormen we een sterk team en begeleiden wij jou en de opdrachtgever naar de optimale match.

Opdrachtgever

Onze opdrachtgever is het advieskantoor dat met hun klanten meedenkt. Hun specialisten hebben alle kennis en kunde in huis om optimaal resultaat te boeken in de cijfers van hun klanten. Zowel voor de (startende) ondernemer als particulier.

Daarin gaan zij veel verder dan cijfers ordenen. Zij vinden het belangrijk om tijd en aandacht te besteden aan de vraag van de klant. Of dat nu gaat om hun financiële administratie, winst uit onderneming of ondersteuning en bemiddeling bij HR vraagstukken. Zij helpen hun klanten door regelmatig contact te onderhouden en verder te kijken dan de boeken.

De uitdaging

Onze opdrachtgever is per direct op zoek naar een ervaren Administrateur. Iemand die het leuk vindt om ondernemend actief te zijn en om zijn/haar verantwoordelijkheid te nemen richting de klant. Een financieel gedreven persoonlijkheid anno nu, die niet aan zijn bureau blijft plakken, maar juist het  gesprek aan gaat met de klanten. Heerlijk toch?                    

Je wordt het aanspreekpunt voor je eigen portefeuille klanten en verzorgd zelfstandig de gehele
administratie, stelt gecompliceerde jaarrekeningen samen en verricht de daarbij behorende fiscale 
aangelegenheden. Dit hoef je natuurlijk niet alleen te doen. Daar sta je voor met een heel team met ieder zijn specialisme. Jij bent met name het klankbord en adviseur van je klanten.

Wat vragen wij

 • In het bezit van een afgeronde MBO opleiding aangevuld met of studerende voor MBA of HBO BE of een SPD opleiding
 • 2 tof 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie 
 • Het leuk vind om veel contact met klanten te hebben
 • Beetje verstand heeft van computers en excel achtige toepassingen
 • Wellicht ambities heeft om door te groeien als klantmanager
 • Je bent minimaal 32, of meer uren, per week beschikbaar
 • Een stevige persoonlijkheid, die ondernemend klanten te woord kan staan
 • Zelfstandig en accuraat kunnen werken
 • Positief ingesteld; instaat om te werken met een energiek en gedreven team
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Wat bieden wij

Je ontvangt een uitstekend salaris, passend bij je kennis en ervaring. Het belangrijkste is dat het uitdagend en dynamisch werk is binnen een informele organisatie. Je hebt veel ruimte en vrijheid voor zelfontplooiing en doorgroeimogelijkheden, wat zich uit in mogelijkheid tot trainingen en coaching, zowel intern als extern. De organisatie blinkt uit in betrokkenheid en persoonlijke waardering. Om je functie goed te kunnen uitoefenen krijg je de beschikking over een smartphone, laptop en reiskostenvergoeding.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures