Terug naar overzicht

Bij welke organisatie

Verzekeringskracht biedt afwisselende en uitdagende opdrachten binnen de verzekeringsbranche. Samen één doel voor ogen, namelijk de juiste verzekeringskracht op de juiste plek met een optimale inzet. Dit hangt nauw samen met het plezier en de voldoening die jij als professional uit een functie haalt. De manier waarop wij de professionals matchen met de wensen van onze opdrachtgevers maakt de kracht van Verzekeringskracht. Plezier in je werk zorgt voor een positieve benadering en een beter resultaat. De kracht van samen is de drive om het beste uit onszelf te halen en succesvol te zijn. Verzekeringskracht is dé werkgever in verzekeringen waar jij als medewerker en de opdrachtgever centraal staan.

Daar sluit een professionele en persoonlijke begeleiding en ontwikkeling perfect op aan. Bij Verzekeringskracht word je vanaf het eerste contact begeleid gedurende de procedure en word je gecoacht tijdens de opdracht. Wij faciliteren regelmatig opleidingen, passend bij jouw vak, niveau en behoefte. 

Verzekeringskracht is onderscheidend en wij doen het samen met jou. We zijn geïnteresseerd in jou en denken met je mee. Onze persoonlijke benadering, korte lijnen, snel schakelen en ons luisterend oor maken Verzekeringskracht de juiste werkgever. Samen vormen we een sterk team en begeleiden wij jou en de opdrachtgever naar de optimale match.

Opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een online schadeverzekeraar die alles net even anders doet dan anderen. In een jong, groeiend, 100% online bedrijf dat altijd vooruitkijkt en leeft voor nieuwe mogelijkheden en uitdagingen. Een bedrijf dat verzekeren elke dag eerlijker, slimmer en makkelijker maakt voor haar klanten en trots is op de super innovatieve IT-afdeling vol wizards en slimmeriken. 

De uitdaging

Tijdens het traineeship van de organisatie draait alles om jouw ontwikkeling. Als trainee ga je bij ons aan de slag met zowel je kennis inhoudelijke- als persoonlijke ontwikkeling.

Binnen 18 maanden ontdek je waar jouw talenten liggen binnen het behandelen schades.  Je leert bijvoorbeeld hoe je een schade moet beoordelen en behandelen, hoe je aansprakelijkheid bepaald, hoe je de hoogte van schadevergoedingen bepaald, hoe je omgaat met letsel schade en dergelijk.

Tijdens het traineeship word je natuurlijk begeleid door vakspecialisten en organiseren wij bijeenkomsten waar alle trainees samenkomen om inhoudelijke casussen te bespreken. Bij de start van het programma koppelen we je aan een buddy, die jou gaat helpen in de ontwikkeling van jouw competenties en vaardigheden, om zo tot een echte professional uit te groeien.

Wat vragen wij

Jij bent ondernemend, integer, open en relatiegericht. Je staat aan het begin van je carrière of hebt al enige ervaring en herkent jezelf in het onderstaande:

  • Een afgeronde MBO-4 of HBO diploma
  • De drive om je te willen ontwikkelen en de verzekeringsbranche eigen te maken
  • Communicatief sterk, sociaal en ondernemend
  • Je kunt goed samenwerken 
  • 32 tot 40 uur per week beschikbaar

Wat bieden wij

Een functie in eerste instantie via Verzekeringskracht, waarbij bij goed functioneren en een klik met de collega's en de organisatie uitzicht op een vaste baan. Bij onze opdrachtgever krijg je ruimschoots mogelijkheden voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling. De organisatie en inhoud van van deze uitdagende functie zijn volop in ontwikkeling, waardoor er steeds uitdaging is. Daarbij krijg je volop de mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen. Voor jouw inspanningen ontvang je een bovengemiddeld salaris en daarbij ontvang je een vakantietoeslag van 8,33% en 25 vakantiedagen. Werken kan zowel thuis als op kantoor.  

Nieuwsgierig? Neem gerust contact op of solliciteer!!

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures