Terug naar overzicht
 • Plaats

  Rotterdam

 • Gepubliceerd op

De uitdaging

Binnen het Operations Team van onze opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een Polisbeheerder Co-assurantie om het team in Rotterdam te versterken. In deze fulltime functie ben je verantwoordelijk voor alle administratieve en ondersteunende werkzaamheden voor meerdere afdelingen. Je zorgt er samen met je collega’s voor dat de uitvoering van de werkzaamheden en het gehele polisadministratie proces op rolletjes loopt. Krijg jij er energie van om voor de externe en interne klant kwaliteit te leveren en weet jij als geen ander zelfstandig de juiste informatie te verkrijgen en te verwerken. Sta jij graag met je voeten in de klei en durf je daarnaast de verantwoordelijkheid te nemen om jezelf te ontwikkelen. Ga je zo op in je werk dat je af en toe vergeet dat de tijd zo snel gaat, solliciteer dan direct! 

Voor verschillende Businesslines ben je van A tot Z verantwoordelijk voor uitvoeren van het polisadministratie proces. Het invoeren, aanpassen en vastleggen van specifieke informatie in onze administratie systemen (AS400 en CCS Level). Je hebt regelmatig contact met verzekeraars en doet controle op de output. Je maakt Financiële boekingen en controleert op afrekeningen met verzekeraars en derden. Om de processen goed te laten verlopen en werkafspraken na te kunnen komen houdt je de handleidingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een goede doorstroming van de werkvoorraad.

Wat vragen wij

 • MBO+ / HBO denkniveau
 • Diploma WFT Basis en WFT Zakelijk of als je deze niet hebt ben je bereid om deze te behalen
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Goede kennis en beheersing van MS-Office producten (Word, Excel en Powerpoint)
 • Teamspeler, maar je kunt ook zelfstandig werken
 • Commerciële instelling, servicegerichte kwaliteiten en uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Cijfermatig inzicht
 • Je werkt gestructureerd en accuraat en je bent administratief goed onderlegd
 • Je hebt lef en durft pro actief je collega’s op gepaste wijze aan te spreken

Wat bieden wij

Een functie met uitzicht op een vaste baan. Bij onze opdrachtgever krijg je ruimschoots mogelijkheden voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling in een uitdagende internationale omgeving. De organisatie en inhoud van deze uitdagende functie is zijn volop in ontwikkeling, waardoor er steeds uitdaging is. Daarbij krijg je volop de mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen. Voor jouw inspanningen ontvang je een bovengemiddeld salaris. Het is natuurlijk ook mogelijk om tijdelijk meer of minder te werken. Dit kan zowel thuis als op kantoor. 

Nieuwsgierig? Neem gerust contact op of solliciteer!!

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures