Terug naar overzicht
 • Plaats

  Rotterdam

 • Gepubliceerd op

Bij welke organisatie

Verzekeringskracht biedt afwisselende en uitdagende opdrachten binnen de verzekeringsbranche. Samen één doel voor ogen, namelijk de juiste verzekeringskracht op de juiste plek met een optimale inzet. Dit hangt nauw samen met het plezier en de voldoening die jij als professional uit een functie haalt. De manier waarop wij de professionals matchen met de wensen van onze opdrachtgevers maakt de kracht van Verzekeringskracht. Plezier in je werk zorgt voor een positieve benadering en een beter resultaat. De kracht van samen is de drive om het beste uit onszelf te halen en succesvol te zijn. Verzekeringskracht is dé werkgever in verzekeringen waar jij als medewerker en de opdrachtgever centraal staan.

Daar sluit een professionele en persoonlijke begeleiding en ontwikkeling perfect op aan. Bij Verzekeringskracht word je vanaf het eerste contact begeleid gedurende de procedure en word je gecoacht tijdens de opdracht. Wij faciliteren regelmatig opleidingen, passend bij jouw vak, niveau en behoefte. 

Verzekeringskracht is onderscheidend en wij doen het samen met jou. We zijn geïnteresseerd in jou en denken met je mee. Onze persoonlijke benadering, korte lijnen, snel schakelen en ons luisterend oor maken Verzekeringskracht de juiste werkgever. Samen vormen we een sterk team en begeleiden wij jou en de opdrachtgever naar de optimale match.

Opdrachtgever

Onze opdrachtgever is één van de grootste Assurantiemakelaars ter wereld met o.a. vestigingen in de Verenigde Staten van Amerika, Canada, Australië, Engeland, Duitsland, Italië en Nederland. De organisatie is gebouwd op vier pijlers: risico- en data-analyse, technologie, distributie en toegang tot kapitaal. Wereldwijde samenwerking geeft hun de mogelijkheid om een wereldleider op het gebied van verzekeringen en risicomanagement te worden en versterkt hun  vermogen om brokers, klanten en verzekeraars van dienst te zijn. Onze opdrachtgever biedt een breed pallet aan zakelijke schadeverzekeringen en biedt deze dienstverleningen o.a. aan voor segmenten Mobility, Property, Liability en Marine, enz. Uiteraard worden oplossingen geboden voor in Nederland gelegen risico’s, maar ook werken zij aan innovatieve oplossingen voor risico’s in andere landen binnen de Europese Economische Ruimte.

De uitdaging

Binnen het Operations Team van onze opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een Polisbeheerder Co-assurantie om het team in Rotterdam te versterken. In deze fulltime functie ben je verantwoordelijk voor alle administratieve en ondersteunende werkzaamheden voor meerdere afdelingen. Je zorgt er samen met je collega’s voor dat de uitvoering van de werkzaamheden en het gehele polisadministratie proces op rolletjes loopt. Krijg jij er energie van om voor de externe en interne klant kwaliteit te leveren en weet jij als geen ander zelfstandig de juiste informatie te verkrijgen en te verwerken. Sta jij graag met je voeten in de klei en durf je daarnaast de verantwoordelijkheid te nemen om jezelf te ontwikkelen. Ga je zo op in je werk dat je af en toe vergeet dat de tijd zo snel gaat, solliciteer dan direct! 

Voor verschillende Businesslines ben je van A tot Z verantwoordelijk voor uitvoeren van het polisadministratie proces. Het invoeren, aanpassen en vastleggen van specifieke informatie in onze administratie systemen (AS400 en CCS Level). Je hebt regelmatig contact met verzekeraars en doet controle op de output. Je maakt Financiële boekingen en controleert op afrekeningen met verzekeraars en derden. Om de processen goed te laten verlopen en werkafspraken na te kunnen komen houdt je de handleidingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een goede doorstroming van de werkvoorraad.

Wat vragen wij

 • MBO denkniveau
 • Diploma WFT Basis en WFT Zakelijk of als je deze niet hebt ben je bereid om deze te behalen
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Goede kennis en beheersing van MS-Office producten (Word, Excel en Powerpoint)
 • Teamspeler, maar je kunt ook zelfstandig werken
 • Commerciële instelling, servicegerichte kwaliteiten en uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Cijfermatig inzicht
 • Je werkt gestructureerd en accuraat en je bent administratief goed onderlegd
 • Je hebt lef en durft pro actief je collega’s op gepaste wijze aan te spreken

Wat bieden wij

Een functie met uitzicht op een vaste baan. Bij onze opdrachtgever krijg je ruimschoots mogelijkheden voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling. De organisatie en inhoud van van deze uitdagende functie is zijn volop in ontwikkeling, waardoor er steeds uitdaging is. Daarbij krijg je volop de mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen. Voor jouw inspanningen ontvang je een bovengemiddeld salaris en arbeidsvoorwaarden. Het is natuurlijk ook mogelijk om tijdelijk meer of minder te werken. Dit kan zowel thuis als op kantoor. 

Nieuwsgierig? Neem gerust contact op of solliciteer!!

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures