Terug naar overzicht

Bij welke organisatie

Verzekeringskracht biedt afwisselende en uitdagende opdrachten binnen de verzekeringsbranche. Samen één doel voor ogen, namelijk de juiste verzekeringskracht op de juiste plek met een optimale inzet. Dit hangt nauw samen met het plezier en de voldoening die jij als professional uit een functie haalt. De manier waarop wij de professionals matchen met de wensen van onze opdrachtgevers maakt de kracht van Verzekeringskracht. Plezier in je werk zorgt voor een positieve benadering en een beter resultaat. De kracht van samen is de drive om het beste uit onszelf te halen en succesvol te zijn. Verzekeringskracht is dé werkgever in verzekeringen waar jij als medewerker en de opdrachtgever centraal staan.

Daar sluit een professionele en persoonlijke begeleiding en ontwikkeling perfect op aan. Bij Verzekeringskracht word je vanaf het eerste contact begeleid gedurende de procedure en word je gecoacht tijdens de opdracht. Wij faciliteren regelmatig opleidingen, passend bij jouw vak, niveau en behoefte. 

Verzekeringskracht is onderscheidend en wij doen het samen met jou. We zijn geïnteresseerd in jou en denken met je mee. Onze persoonlijke benadering, korte lijnen, snel schakelen en ons luisterend oor maken Verzekeringskracht de juiste werkgever. Samen vormen we een sterk team en begeleiden wij jou en de opdrachtgever naar de optimale match.

Opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een online schadeverzekeraar die alles net even anders doet dan anderen. In een jong, groeiend, 100% online bedrijf dat altijd vooruitkijkt en leeft voor nieuwe mogelijkheden en uitdagingen. Een bedrijf dat verzekeren elke dag eerlijker, slimmer en makkelijker maakt voor haar klanten en trots is op de super innovatieve IT-afdeling vol wizards en slimmeriken. 

De uitdaging

Onze opdrachtgever wil het team uitbreiden met een klantgerichte schadebehandelaar materieel. Die gelooft in de visie dat de beste service selfservice is en gedreven is om dat tot in de finesses uit te voeren. Staat zorgvuldigheid bij jou hoog in het vaandel en blink je uit in deskundigheid? Ben jij die teamplayer die als geen ander op het juiste moment knopen weet door te hakken en vlot te handelen? Dan is dit jouw baan!

Wat vragen wij

  • Je herkent jezelf in de kernwaarden eerlijk, klantgericht, verbindend, vernieuwend en ondernemend.
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau, werkervaring in een soortgelijke functie is een pré
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en het MS officepakket heeft geen geheimen voor jou
  • Verder beschik je over de diploma’s WFT basis en WFT Schade Particulier of ben je bereid die diploma’s te halen

Wat bieden wij

Uitdagend werk in een snelgroeiend bedrijf met een aantrekkelijk salaris. In een gezellig kantoor midden in het bos, met lunch-in-de-zon aan picknicktafels in de zomer en gratis parkeren. Motto is ‘work smart, play hard’ en dus vindt onze opdrachtgever een goede werk-privé balans belangrijk en doen ze regelmatig leuke dingen.

Je komt in eerste instantie in dienst bij Verzekeringskracht, waarbij bij goed functioneren en een klik met de collega's en de organisatie kans op een langer verblijf. Bij onze opdrachtgever krijg je ruimschoots mogelijkheden voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling. De organisatie en inhoud van van deze uitdagende functie zijn volop in ontwikkeling, waardoor er steeds uitdaging is. Daarbij krijg je volop de mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen. Het is natuurlijk ook mogelijk om tijdelijk meer te werken. Dit kan zowel thuis als op kantoor.  

Nieuwsgierig? Neem gerust contact op of solliciteer!

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures