Terug naar overzicht
 • Plaats

  Hoogeveen

 • Gepubliceerd op

Bij wat voor organisatie

Verzekeringskracht biedt afwisselende en uitdagende opdrachten binnen de verzekeringsbranche. Samen één doel voor ogen, namelijk de juiste verzekeringskracht op de juiste plek met een optimale inzet. Dit hangt nauw samen met het plezier en de voldoening die jij als professional uit een functie haalt. De manier waarop wij de professionals matchen met de wensen van onze opdrachtgevers maakt de kracht van Verzekeringskracht. Plezier in je werk zorgt voor een positieve benadering en een beter resultaat. De kracht van samen is de drive om het beste uit onszelf te halen en succesvol te zijn. Verzekeringskracht is dé werkgever in verzekeringen waar jij als medewerker en de opdrachtgever centraal staan.

Daar sluit een professionele en persoonlijke begeleiding en ontwikkeling perfect op aan. Bij Verzekeringskracht word je vanaf het eerste contact begeleid gedurende de procedure en word je gecoacht tijdens de opdracht. Wij faciliteren regelmatig opleidingen, passend bij jouw vak, niveau en behoefte. 

Verzekeringskracht is onderscheidend en wij doen het samen met jou. We zijn geïnteresseerd in jou en denken met je mee. Onze persoonlijke benadering, korte lijnen, snel schakelen en ons luisterend oor maken Verzekeringskracht de juiste werkgever. Samen vormen we een sterk team en begeleiden wij jou en de opdrachtgever naar de optimale match.

Opdrachtgever

Binnen het team Schade Materieel Buitenland worden zowel schades voor Nederlandse als voor buitenlandse verzekerden afgewikkeld. Het team bestaat uit 10 collega's. Er is een informele en open sfeer op de afdeling, waarin wij streven naar klant- en resultaatgerichtheid. Onze opdrachtgever beschikt over een internationaal netwerk van correspondenten, schaderegeling bureaus en makelaars. Polisvoorwaarden, toepasselijke wet- en regelgeving en in het vakgebied geldende richtlijnen en procedures vormen het kader waarbinnen de schaderegeling plaatsvindt.

De uitdaging

In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor de behandeling van materiële verkeerschaden op basis van de Groene Kaart overeenkomst of de 4e WAM richtlijn. Als schadebehandelaar Buitenland beoordeel en/of onderzoek je de schuldvraag op basis van buitenlandse wet- en regelgeving, ook informeer en adviseer je klanten over afwijkende wet- en regelgeving. Daarnaast onderhandel en discussieer je rechtstreeks met de buitenlandse tegenpartij, correspondenten, maatschappijen, experts, advocaten en andere betrokkenen over de schuldvraag en/of schadeomvang. Regresacties pleeg je zelfstandig in zowel Nederland als in het buitenland.

Als schadebehandelaar buitenland werk je zelfstandig met de focus op klant- en resultaatgerichtheid. Jij kan jouw uitgebreide talenkennis combineren met afwisselende wet- en regelgeving per land. Hierdoor kom je schades teken die je op verschillende manieren oplost. Dankzij jouw proactieve en ondernemende houding zorg jij voor de belangen van de verzekerde en die van onze Opdrachtgever. Wanneer jij affiniteit met de transportsector hebt, dan zit je als schadebehandelaar buitenland helemaal op je plek!

Naast het uitvoeren van de functie schadebehandelaar buitenland kun je ook worden ingezet om een bijdrage te leveren aan projecten. Wij gaan graag met jou in gesprek om erachter te komen waar jouw interesses liggen en hoe jij kan bijdragen. Dat kan bijvoorbeeld zijn binnen een project over teamontwikkeling, maar ook organisatie breed.

Wat vragen wij

Wij zoeken een teamspeler die enthousiast, leergierig en resultaatgericht is.

Daarnaast ben je iemand die:

 • Het heerlijk vindt om klanten te kunnen helpen met hun schade
 • Stevig in zijn schoenen staat en helder is in de manier van communiceren
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse, Duitse en Engelse taal
 • Oplossingsgerichte klantgerichte instelling
 • Affiniteit met de transport sector
 • Humor heeft, snel kan schakelen en open staat voor feedback
 • Beschikt over HBO werk,- en denkniveau
 • Ervaring als schadebehandelaar is een pré

Wat bieden wij

Een functie met uitzicht op een vaste baan. Bij onze opdrachtgever krijg je ruimschoots mogelijkheden voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling. De organisatie en inhoud van van deze uitdagende functie is zijn volop in ontwikkeling, waardoor er steeds uitdaging is. Daarbij krijg je volop de mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen. Voor jouw inspanningen ontvang je een bovengemiddeld salaris en vrije tijd. Het is natuurlijk ook mogelijk om tijdelijk meer of minder te werken. Werken kan zowel thuis als op kantoor. 

Nieuwsgierig? Neem gerust contact op of solliciteer!!

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures