Terug naar overzicht
  • Plaats

    Hoogeveen

  • Gepubliceerd op

Bij wat voor organisatie

Verzekeringskracht biedt afwisselende en uitdagende opdrachten binnen de verzekeringsbranche. Samen één doel voor ogen, namelijk de juiste verzekeringskracht op de juiste plek met een optimale inzet. Dit hangt nauw samen met het plezier en de voldoening die jij als professional uit een functie haalt. De manier waarop wij de professionals matchen met de wensen van onze opdrachtgevers maakt de kracht van Verzekeringskracht. Plezier in je werk zorgt voor een positieve benadering en een beter resultaat. De kracht van samen is de drive om het beste uit onszelf te halen en succesvol te zijn. Verzekeringskracht is dé werkgever in verzekeringen waar jij als medewerker en de opdrachtgever centraal staan.

Daar sluit een professionele en persoonlijke begeleiding en ontwikkeling perfect op aan. Bij Verzekeringskracht word je vanaf het eerste contact begeleid gedurende de procedure en word je gecoacht tijdens de opdracht. Wij faciliteren regelmatig opleidingen, passend bij jouw vak, niveau en behoefte. 

Verzekeringskracht is onderscheidend en wij doen het samen met jou. We zijn geïnteresseerd in jou en denken met je mee. Onze persoonlijke benadering, korte lijnen, snel schakelen en ons luisterend oor maken Verzekeringskracht de juiste werkgever. Samen vormen we een sterk team en begeleiden wij jou en de opdrachtgever naar de optimale match.

Opdrachtgever

Deze opdracht is in een ontzettend leuk team van 14 collega’s waarbij je een informele werksfeer ervaart, verantwoordelijk bent voor je eigen schadedossiers en jouw nieuwe initiatieven en ideeën worden gewaardeerd.

Als Schadebehandelaar Binnenland ben je verantwoordelijk voor de behandeling van materiële (verkeer) schades in Nederland.

Bij onze opdrachtgever zijn zij betrokken, betrouwbaar, deskundig en ondernemend. Dit doen zij door elkaar te helpen hun doelstellingen te halen, afspraken na te komen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk te blijven ontwikkelen en initiatief te nemen om hun werkprocessen en dienstverlening steeds verder te optimaliseren.

De uitdaging

Je begint je werkdag met je computer opstarten (dit kan thuis of op kantoor), een kop koffie en een praatje met je collega’s. Dan is het tijd om aan de slag te gaan en de eerste klant te kunnen helpen. Jij bent degene die met de klant en andere betrokken partijen contact heeft in een verkeerschadedossier. Je bent daarmee het visitekaartje van onze opdrachtgever. Zodra je de klant aan de lijn hebt, vraag je goed door om te achterhalen wat de schade(oorzaak) is om vervolgens de dekking en schuldvraag te kunnen beoordelen. De klant wil graag zijn verhaal bij jou kwijt en advies over hoe de schade opgelost kan worden. Je hebt daarbij kennis nodig van de polisvoorwaarden, de wetgeving en je moet de juiste aanpak inschatten. Kan je de schade direct afwikkelen, of dien je nog stukken op te vragen, of dien je door te verwijzen naar een aangesloten herstelbedrijf of dien je een expert in te schakelen? Dit leg je vervolgens vast in het dossier en je stuurt de klant nog even een bevestiging per mail. Je inventariseert vervolgens de schade, keert deze uit waar het kan en verhaalt dit bij de tegenpartij als dit mogelijk is.

Gaaf dat je weer een klant goed hebt geholpen! Aan het einde van de dag heb je je werkvoorraad onder controle en sluit je met een goed gevoel je laptop af.

Wat vragen wij

Wij zoeken een teamspeler die enthousiast, leergierig en resultaatgericht is.

Daarnaast ben je iemand die:

  • Het heerlijk vindt om klanten te kunnen helpen met hun schade
  • Stevig in zijn schoenen staat en helder is in de manier van communiceren
  • Het belangrijk vindt om processen te verbeteren en persoonlijk te blijven ontwikkelen
  • Humor heeft, snel kan schakelen en open staat voor feedback
  • Beschikt over HBO werk,- en denkniveau
  • Ervaring als schadebehandelaar is een pré en geen must

Wat bieden wij

Een functie met uitzicht op een vaste baan. Bij onze opdrachtgever krijg je ruimschoots mogelijkheden voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling. De organisatie en inhoud van van deze uitdagende functie is zijn volop in ontwikkeling, waardoor er steeds uitdaging is. Daarbij krijg je volop de mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen. Voor jouw inspanningen ontvang je een bovengemiddeld salaris. Het is natuurlijk ook mogelijk om tijdelijk meer of minder te werken. Dit kan zowel thuis als op kantoor. 

Nieuwsgierig? Neem gerust contact op of solliciteer!!

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures