Terug naar overzicht
  • Plaats

    Rotterdam

  • Gepubliceerd op

Wat heb je nodig als Beginnend Sluiter/ Acceptant Groot Zakelijk

  • Je hebt een MBO of HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt bij voorkeur ervaring binnen de verzekeringssector, maar dat is geen must
  • Je bent in het bezit van WFT-Basis, WFT-Schade Particulier en WFT-Schade Zakelijk of je bent bereid deze te halen
  • Je hebt bij voorkeur kennis van het systeem CCS
  • Je bent nieuwsgierig naar een carrière in de verzekeringsbranche of je bent toe aan een volgende stap in jouw carrière als verzekeringskracht.

Bij wat voor organisatie

Verzekeringskracht biedt afwisselende en uitdagende opdrachten binnen de verzekeringsbranche. Samen één doel voor ogen, namelijk de juiste verzekeringskracht op de juiste plek met een optimale inzet. Dit hangt nauw samen met het plezier en de voldoening die jij als professional uit een functie haalt. De manier waarop wij de professionals matchen met de wensen van onze opdrachtgevers maakt de kracht van Verzekeringskracht. Plezier in je werk zorgt voor een positieve benadering en een beter resultaat. De kracht van samen is de drive om het beste uit onszelf te halen en succesvol te zijn. Verzekeringskracht is dé werkgever in verzekeringen waar jij als medewerker en de opdrachtgever centraal staan.

Daar sluit een professionele en persoonlijke begeleiding en ontwikkeling perfect op aan. Bij Verzekeringskracht word je vanaf het eerste contact begeleid gedurende de procedure en word je gecoacht tijdens de opdracht. Wij faciliteren regelmatig opleidingen, passend bij jouw vak, niveau en behoefte. 

Verzekeringskracht is onderscheidend en wij doen het samen met jou. We zijn geïnteresseerd in jou en denken met je mee. Onze persoonlijke benadering, korte lijnen, snel schakelen en ons luisterend oor maken Verzekeringskracht de juiste werkgever. Samen vormen we een sterk team en begeleiden wij jou en de opdrachtgever naar de optimale match.

De uitdaging

Als startende Sluiter/ Acceptant Groot Zakelijk bij een toonaangevende wereldwijde Assurantie Beursmakelaar in Rotterdam ben je verantwoordelijk voor de juiste opmaak en acceptatie van zakelijke polissen en verwerkt mutaties en wijzigingen van de polis gegevens in het systeem CCS. Als Assistent Sluiter bied je in eerste instantie administratieve en commerciële ondersteuning aan de Senior Sluiter en heb je de ambitie om op termijn door te groeien naar een senior positie.

Daarnaast ben je sterk in je communicatie en schep je duidelijkheid over hetgeen geboden wordt zonder het klantbelang uit het oog te verliezen. Deze vacature is geschikt voor zowel beginnende professionals als professionals met enkele jaren ervaring.

Ook (zeer) ervaren professionals/ Sluiters/ Acceptanten worden uitgenodigd te reageren. Wij hebben voor deze opdrachtgever meerdere functies vacant, waaronder functies als Senior Sluiter.
 

Wat bieden wij

Een functie met uitzicht op een vaste baan. Bij onze opdrachtgever krijg je ruimschoots mogelijkheden om die super specialist te worden of een commerciële tijger. De organisatie is zijn volop in ontwikkeling, waardoor volop doorgroeimogelijkheden zijn. Voor jouw inspanningen ontvang je een bovengemiddeld salaris en daarbij ontvang je een vakantietoeslag. Naast het fijne salaris heb je 25 verlofdagen. Het is natuurlijk ook mogelijk om meer of minder te werken 38 uur per week. Je werkt zowel thuis als op kantoor. Voor het thuiswerken heeft onze opdrachtgever een goede thuiswerkregeling. 

Nieuwsgierig? Neem gerust contact op of solliciteer!!

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures