Terug naar overzicht

Bij welke organisatie

Verzekeringskracht biedt afwisselende en uitdagende opdrachten binnen de verzekeringsbranche. Samen één doel voor ogen, namelijk de juiste verzekeringskracht op de juiste plek met een optimale inzet. Dit hangt nauw samen met het plezier en de voldoening die jij als professional uit een functie haalt. De manier waarop wij de professionals matchen met de wensen van onze opdrachtgevers maakt de kracht van Verzekeringskracht. Plezier in je werk zorgt voor een positieve benadering en een beter resultaat. De kracht van samen is de drive om het beste uit onszelf te halen en succesvol te zijn. Verzekeringskracht is dé werkgever in verzekeringen waar jij als medewerker en de opdrachtgever centraal staan.

Daar sluit een professionele en persoonlijke begeleiding en ontwikkeling perfect op aan. Bij Verzekeringskracht word je vanaf het eerste contact begeleid gedurende de procedure en word je gecoacht tijdens de opdracht. Wij faciliteren regelmatig opleidingen, passend bij jouw vak, niveau en behoefte. 

Verzekeringskracht is onderscheidend en wij doen het samen met jou. We zijn geïnteresseerd in jou en denken met je mee. Onze persoonlijke benadering, korte lijnen, snel schakelen en ons luisterend oor maken Verzekeringskracht de juiste werkgever. Samen vormen we een sterk team en begeleiden wij jou en de opdrachtgever naar de optimale match.

Opdrachtgever

Onze opdrachtgever is snel groeiende Verzekeringsmakelaar die met mooie corporate klanten werkt. Zij werken deels via de beurs en deels bemiddelen zij rechtstreeks. De organisatie is gebouwd op vier pijlers: risico- en data-analyse, technologie, distributie en toegang tot kapitaal. Intussen werken zij met vrijwel alle verzekeraars samen en benaderen zij de markt net even anders. Zij voorzien ondernemend Nederland van een eerlijk advies en zorgen we voor een verzekeringsoplossing op maat. Als no-nonsense sparringpartner van hun klanten staan zij 24/7 schouder aan schouder.

Onze opdrachtgever biedt een breed pallet aan zakelijke schadeverzekeringen en biedt deze dienstverleningen o.a. aan voor segmenten Mobility, Property, Liability en Marine, enz. Uiteraard worden oplossingen geboden voor in Nederland gelegen risico’s, maar ook werken zij aan innovatieve oplossingen voor risico’s in andere landen binnen de Europese Economische Ruimte.

De uitdaging

Je benadert bestaande en toekomstige relaties proactief en geeft ze de aandacht die ze verdienen. Dit zijn voornamelijk grote corporate relaties en bedrijven die qua grootte tot de bovenkant van het MKB behoren Jij denkt vanuit risico’s en weet precies wat er bij je klanten speelt. Daarbij treedt voor hen op als ervaren gesprekspartner met de juiste expertise en een klantvriendelijke flair. Bij jou zijn ze aan het juiste adres voor een advies over welke bedrijfsrisico’s ze lopen en te treffen preventiemaatregelen. Met jouw flair en hoge gunfactor zorg je ervoor dat je bij potentiële relaties aan tafel komt.
Het uitbreiden van je klantenportefeuille is jou op het lijf geschreven. Jij wilt graag nieuwe relaties voor onze opdrachtgever werven. Ook ben je goed op de hoogte wat er gaande is binnen je vakgebied in de zakelijke (verzekerings)markt. Je weet kansen te benutten én waar je doelgroep zich bevindt. Je bedenkt pakkende regionale acties die je proactief uitrolt.

Wat vragen wij

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal drie jaar werkervaring in een buitendienstfunctie met schade- en inkomensverzekeringen. Bij voorkeur binnen bij een verzekeringsmakelaar of een grotere intermediair.
  • Je hebt de beroepskwalificaties Adviseur Basis en Schade Zakelijk. Wanneer je Adviseur Inkomen en Vermogen hebt, is dit een groot pluspunt. Zo niet, dan krijg je de kans om deze beroepskwalificatie op korte termijn én op onze kosten te behalen
  • Je brengt een leuk netwerk mee
  • Communicatief sterk
  • Engels spreken en schrijven is een pré

Wat bieden wij

Een functie met uitzicht op een vaste baan. Bij onze opdrachtgever krijg je ruimschoots mogelijkheden voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling in een uitdagende omgeving en markt. De organisatie en inhoud van deze uitdagende functie is zijn volop in ontwikkeling, waardoor er steeds uitdaging is. Daarbij krijg je volop de mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen. Voor jouw inspanningen ontvang je een bovengemiddeld salaris afhankelijk van kennis en ervaring. Dit salaris kan nog meer worden middels bonussen. Klikt het goed en boek je mooie resultaten, dan kun je zelfs aandelen verwerven. Je werkt deels op kantoor en deels vanuit huis.

Nieuwsgierig? Neem gerust contact op of solliciteer!!

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures