Terug naar overzicht

Bij welke organisatie

Verzekeringskracht biedt afwisselende en uitdagende opdrachten binnen de verzekeringsbranche. Samen één doel voor ogen, namelijk de juiste verzekeringskracht op de juiste plek met een optimale inzet. Dit hangt nauw samen met het plezier en de voldoening die jij als professional uit een functie haalt. De manier waarop wij de professionals matchen met de wensen van onze opdrachtgevers maakt de kracht van Verzekeringskracht. Plezier in je werk zorgt voor een positieve benadering en een beter resultaat. De kracht van samen is de drive om het beste uit onszelf te halen en succesvol te zijn. Verzekeringskracht is dé werkgever in verzekeringen waar jij als medewerker en de opdrachtgever centraal staan.

Daar sluit een professionele en persoonlijke begeleiding en ontwikkeling perfect op aan. Bij Verzekeringskracht word je vanaf het eerste contact begeleid gedurende de procedure en word je gecoacht tijdens de opdracht. Wij faciliteren regelmatig opleidingen, passend bij jouw vak, niveau en behoefte. 

Verzekeringskracht is onderscheidend en wij doen het samen met jou. We zijn geïnteresseerd in jou en denken met je mee. Onze persoonlijke benadering, korte lijnen, snel schakelen en ons luisterend oor maken Verzekeringskracht de juiste werkgever. Samen vormen we een sterk team en begeleiden wij jou en de opdrachtgever naar de optimale match.

Opdrachtgever

Het team WIA grootzakelijk bestaat uit 19 collega’s. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de offertes voor grootzakelijke klanten (provinciale portefeuille) en de acceptatie en het beheer van deze portefeuille WIA verzekeringen. De afdeling bestaat uit verschillende teams die zich bezighouden met collectieve inkomensverzekeringen. De afdeling werkt nauw samen met de overige afdelingen binnen Inkomen zoals AOV, Care Inkomen Collectief en specifiek Product & Portfoliomanagement Inkomen Collectief.

De uitdaging

Haal jij energie uit het bedenken van dé beste inkomensoplossingen voor zowel de klant als organisatie?  Wij zoeken een Specialist die verantwoordelijk is voor de acceptatie/underwriting van grootzakelijke inkomensrisico’s. Het gaat om Verzuim en WIA verzekeringen van grootzakelijke nationale en internationale bedrijven en collectiviteiten. Maatwerkoplossingen die een beroep doen op jouw inhoudelijke kennis, creativiteit, commercieel inzicht en onderhandelingsvaardigheden.

Jouw werkzaamheden bestaan uit

 • Je beoordeelt de risico inschatting van een klant op basis van de totale situatie en context: de klant, het intermediair, de markt, de economische situatie en het totale organisatie-belang. 
 • Je beoordeelt de bijdrage die een (potentieel) verzekeringscontract levert aan de Inkomensportefeuille ten aanzien van het rendement en de omzet. Je komt tot het aanbod dat we de klant willen bieden.
 • Je bepaalt de inhoud van offertes en polissen en onderhandelt met het Intermediair en/of klanten over voorwaarden en tarifering.
 • Je bewaakt dat overeenkomsten voor grootzakelijke klanten en maatwerk branches & koepels inhoudelijk goed worden opgesteld en ondertekend.
 • Je beheert en geeft uitvoering aan contracten voor branches en koepels voor de collectieve inkomensverzekeringen (WIA en Verzuim). Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de underwriting en het maken van financiële rapportages voor de besturen van branche organisaties.
 • Je bent het eerste aanspeekpunt voor product- en portefeuillemanagement voor zowel het product- en pricingsbeleid.
 • Je overziet de naleving van het product- en pricingsbeleid binnen het team en onderneemt indien nodig actie.
 • Samen met je collega’s van product- en portefeuillemanagement adviseer je het management en directie gevraagd en ongevraagd over het te voeren beleid.
 • Je onderhoudt extern contact met klanten, deskundigen, intermediairs en buitenlandse partners over producten en contractuele afspraken
 • Samen met de verschillende collega’s werk je dagelijks aan vernieuwing, ontwikkeling en innovatie!

Wat vragen wij

 • Je hebt een afgeronde HBO/ WO opleiding
 • Je hebt affiniteit met cijfers, doorziet en doorgrondt kwantitatieve inzichten en wil deze begrijpen. Je gebruikt je cijfermatig inzicht om voor de klant én onze opdrachtgever tot de beste oplossingen te komen.
 • Je bent in staat om te handelen vanuit een gezonde balans tussen het klantbelang, de commerciële doelstelling en het verzekeringstechnische risico. Waarbij je het totale speelveld overziet.
 • Je beschikt over consultancy skills en verwoordt informatie, advies en vragen strak en duidelijk, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je bent een professionele en constructieve gesprekspartner voor alle betrokkenen. Je toont lef, stelt de kritische vragen en weet jouw visie en boodschap op een constructieve wijze over te brengen.

Wat bieden wij

Een functie met uitzicht op een vaste baan. Bij onze opdrachtgever krijg je ruimschoots mogelijkheden voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling. De organisatie en inhoud van van deze uitdagende functie is zijn volop in ontwikkeling, waardoor er steeds uitdaging is. Daarbij krijg je volop de mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen. Voor jouw inspanningen ontvang je een bovengemiddeld salaris en daarbij ontvang je een  eindejaarsuitkering van 8,33% (= volledige 13e maand) en een vakantietoeslag van 8%. Naast het fijne salaris heb je naast je reguliere verlofregeling nog eens 3,85% bovenwettelijke verlofuren. Onze opdrachtgever kent een fulltime werkweek van 34 uur (4x8,5 uur kan). Het is natuurlijk ook mogelijk om tijdelijk meer of minder te werken. Dit kan zowel thuis als op kantoor. Voor het thuiswerken heeft onze opdrachtgever een goede thuiswerkregeling. Wat je in de verzekeringssector niet vaak meer ziet is dat onze opdrachtgever een pensioenregeling heeft met een lage pensioenbijdrag van 3,25%.

Nieuwsgierig? Neem gerust contact op of solliciteer!!

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures