Terug naar overzicht

Bij welke organisatie

Verzekeringskracht biedt afwisselende en uitdagende opdrachten binnen de verzekeringsbranche. Samen één doel voor ogen, namelijk de juiste verzekeringskracht op de juiste plek met een optimale inzet. Dit hangt nauw samen met het plezier en de voldoening die jij als professional uit een functie haalt. De manier waarop wij de professionals matchen met de wensen van onze opdrachtgevers maakt de kracht van Verzekeringskracht. Plezier in je werk zorgt voor een positieve benadering en een beter resultaat. De kracht van samen is de drive om het beste uit onszelf te halen en succesvol te zijn. Verzekeringskracht is dé werkgever in verzekeringen waar jij als medewerker en de opdrachtgever centraal staan.

Daar sluit een professionele en persoonlijke begeleiding en ontwikkeling perfect op aan. Bij Verzekeringskracht word je vanaf het eerste contact begeleid gedurende de procedure en word je gecoacht tijdens de opdracht. Wij faciliteren regelmatig opleidingen, passend bij jouw vak, niveau en behoefte. 

Verzekeringskracht is onderscheidend en wij doen het samen met jou. We zijn geïnteresseerd in jou en denken met je mee. Onze persoonlijke benadering, korte lijnen, snel schakelen en ons luisterend oor maken Verzekeringskracht de juiste werkgever. Samen vormen we een sterk team en begeleiden wij jou en de opdrachtgever naar de optimale match.

De uitdaging

Als logistiek medewerker ben jij verantwoordelijk voor de logistieke processen binnen een organisatie. Je bent een kandidaat die passie voor zijn of haar vak heeft en altijd wil blijven leren. Je houdt van een uitdaging en geen vraag is te gek.

Je komt te werken in een organisatie die graag in contact komt met kandidaten die hun bijdrage willen leveren aan het bedrijf. 

Wat vragen wij

In de functie van logistiek medewerker ga je een uitdaging met gemak aan, je bent communicatie vaardig en werkt graag samen met de collega's. Je bent een echte aanpakker!

  • MBO werk en denk niveau 
  • Heftruckcertificaat is een pre
  • Je hebt hebt affiniteit met logistieke processen
  • Je kunt goed samenwerken en bent communicatief vaardig
  •  Je bent gemotiveerd en denkt graag me

Wat bieden wij

Een functie met kans op een vaste baan. Onze opdrachtgever staat garant voor een uitdagende, vakkundige en afwisselende baan binnen een groeiend bedrijf, met een open en informele bedrijfscultuur. De arbeidsvoorwaarden zijn daar passend bij. 

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures