Terug naar overzicht
 • Plaats

  Hoogeveen

 • Gepubliceerd op

Bij wat voor organisatie

Verzekeringskracht biedt afwisselende en uitdagende opdrachten binnen de verzekeringsbranche. Samen één doel voor ogen, namelijk de juiste verzekeringskracht op de juiste plek met een optimale inzet. Dit hangt nauw samen met het plezier en de voldoening die jij als professional uit een functie haalt. De manier waarop wij de professionals matchen met de wensen van onze opdrachtgevers maakt de kracht van Verzekeringskracht. Plezier in je werk zorgt voor een positieve benadering en een beter resultaat. De kracht van samen is de drive om het beste uit onszelf te halen en succesvol te zijn. Verzekeringskracht is dé werkgever in verzekeringen waar jij als medewerker en de opdrachtgever centraal staan.

Daar sluit een professionele en persoonlijke begeleiding en ontwikkeling perfect op aan. Bij Verzekeringskracht word je vanaf het eerste contact begeleid gedurende de procedure en word je gecoacht tijdens de opdracht. Wij faciliteren regelmatig opleidingen, passend bij jouw vak, niveau en behoefte. 

Verzekeringskracht is onderscheidend en wij doen het samen met jou. We zijn geïnteresseerd in jou en denken met je mee. Onze persoonlijke benadering, korte lijnen, snel schakelen en ons luisterend oor maken Verzekeringskracht de juiste werkgever. Samen vormen we een sterk team en begeleiden wij jou en de opdrachtgever naar de optimale match.

Opdrachtgever

Deze functie is in een ontzettend leuk team van ca. 10 collega’s waarbij je een informele werksfeer ervaart, verantwoordelijk bent voor je eigen schadedossiers en jouw nieuwe initiatieven en ideeën worden gewaardeerd.

Als Schadebehandelaar Intermediair ben je verantwoordelijk voor de behandeling van schades in Nederland.

Bij onze opdrachtgever zijn zij betrokken, betrouwbaar, deskundig en ondernemend. Dit doen zij door elkaar te helpen hun doelstellingen te halen, afspraken na te komen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk te blijven ontwikkelen en initiatief te nemen om hun werkprocessen en dienstverlening steeds verder te optimaliseren.

De uitdaging

Als schadebehandelaar intermediair behandel jij een breed scala aan bedrijfsmatige schades (denk aan brand en rechtsbijstand). Je verzamelt alle mogelijke gegevens voor de beoordeling van schadeclaims of regreszaken. Je bewaakt de voortgang van de schadeafhandeling bij de verzekeraars waarmee wij samenwerken. Onze Opdrachtgever is de verzekeraar voor de transportsector en brengt, naast eigen producten, ook producten onder bij andere verzekeraars.  In deze dynamische functie werk je zelfstandig  met een duidelijke focus op klant- en resultaatgerichtheid. Vanuit een proactieve en ondernemende werkhouding zorg je voor de belangen van de verzekerde en die van de Opdrachtgever. Verder zet je je in om maximaal resultaat te behalen bij de schadeafwikkeling.

Gaaf dat je weer een klant goed hebt geholpen! Aan het einde van de dag heb je je werkvoorraad onder controle en sluit je met een goed gevoel je laptop af.

Wat vragen wij

Wij zoeken een teamspeler die enthousiast, leergierig en resultaatgericht is.

Daarnaast ben je iemand die:

 • Het heerlijk vindt om klanten te kunnen helpen met hun schade
 • Stevig in zijn schoenen staat en helder is in de manier van communiceren
 • Het belangrijk vindt om processen te verbeteren en persoonlijk te blijven ontwikkelen
 • Humor heeft, snel kan schakelen en open staat voor feedback
 • Beschikt over MBO+/ HBO werk,- en denkniveau
 • Je beschikt over WFT Schade Zakelijk of je bent beid deze te halen.
 • Ervaring als Multibranche Schadebehandelaar bij een Volmacht/ intermediair is een pré.

Wat bieden wij

Een functie met uitzicht op een vaste baan. Bij onze opdrachtgever krijg je ruimschoots mogelijkheden voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling. De organisatie en inhoud van van deze uitdagende functie is zijn volop in ontwikkeling, waardoor er steeds uitdaging is. Daarbij krijg je volop de mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen. Voor jouw inspanningen ontvang je een bovengemiddeld salaris. Het is natuurlijk ook mogelijk om tijdelijk meer of minder te werken. Dit kan zowel thuis als op kantoor. 

Nieuwsgierig? Neem gerust contact op of solliciteer!!

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures