Terug naar overzicht

Bij welke organisatie

Verzekeringskracht biedt afwisselende en uitdagende opdrachten binnen de verzekeringsbranche. Samen één doel voor ogen, namelijk de juiste verzekeringskracht op de juiste plek met een optimale inzet. Dit hangt nauw samen met het plezier en de voldoening die jij als professional uit een functie haalt. De manier waarop wij de professionals matchen met de wensen van onze opdrachtgevers maakt de kracht van Verzekeringskracht. Plezier in je werk zorgt voor een positieve benadering en een beter resultaat. De kracht van samen is de drive om het beste uit onszelf te halen en succesvol te zijn. Verzekeringskracht is dé werkgever in verzekeringen waar jij als medewerker en de opdrachtgever centraal staan.

Daar sluit een professionele en persoonlijke begeleiding en ontwikkeling perfect op aan. Bij Verzekeringskracht word je vanaf het eerste contact begeleid gedurende de procedure en word je gecoacht tijdens de opdracht. Wij faciliteren regelmatig opleidingen, passend bij jouw vak, niveau en behoefte. 

Verzekeringskracht is onderscheidend en wij doen het samen met jou. We zijn geïnteresseerd in jou en denken met je mee. Onze persoonlijke benadering, korte lijnen, snel schakelen en ons luisterend oor maken Verzekeringskracht de juiste werkgever. Samen vormen we een sterk team en begeleiden wij jou en de opdrachtgever naar de optimale match.

Opdrachtgever

Onze opdrachtgever is één van de grootste volmachtbedrijven ter wereld met vestigingen in de Verenigde Staten van Amerika, Canada, Australië, Engeland, Duitsland, Italië en Nederland. De organisatie is gebouwd op vier pijlers: risico- en data-analyse, technologie, distributie en toegang tot kapitaal. Wereldwijde samenwerking geeft hun de mogelijkheid om een wereldleider op het gebied van verzekeringen en risicomanagement te worden en versterkt hun  vermogen om brokers, klanten en verzekeraars van dienst te zijn. Onze opdrachtgever biedt een breed pallet aan zakelijke schadeverzekeringen en focust daarin op de segmenten Mobility, Property, Liability en Marine. Uiteraard worden oplossingen geboden voor in Nederland gelegen risico’s, maar ook werken zij aan innovatieve oplossingen voor risico’s in andere landen binnen de Europese Economische Ruimte.

De uitdaging

Als Ervaren Schadebehandelaar behandel je volledig zelfstandig complexe schades binnen het volmachtbedrijf. Daarbij draag je nadrukkelijk bij aan de ontwikkeling, borging en uitvoering van het schadebeleid. Daarnaast help je bij het creëren van innovatieve oplossingen en ben je de schakel tussen de schade- en acceptatieafdeling. Steeds zoek je de balans tussen innovatieve en unieke oplossingen en efficiënte processen.

Je bent verantwoordelijk voor het behandelen de afwikkeling van complexe schades alsmede de coaching van de (junior) Schadebehandelaren. Je geeft als onderdeel van het team adviezen aan collega’s en klanten en helpt bij het formuleren en bepalen van de juiste strategie/adviezen voor de klant. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor je collega’s om hen te helpen en te begeleiden bij het uitvoeren van hun werkzaamheden.

Als volmachtbedrijf handelt onze opdrachtgever altijd namens verzekeraars. In deze functie ben jij de contactpersoon met capaciteitsverstrekkers (verzekeraars) voor de verzekeringstechnische samenwerking. Je volgt de ontwikkelingen in de verzekeringsmarkt en de wetgeving op de voet, zodat je deze kunt vertalen naar nieuwe en/of gewijzigde producten en/of processen binnen de schade afdeling.

Je wordt gezien als betrouwbare professional in andere delen van de (internationale) organisatie en collega’s maken actief gebruik van jouw kennis en expertise. Als Ervaren Schadebehandelaar ben jij een mentor en rolmodel. Je helpt bij de coaching van de (junior) Schadebehandelaren en helpt bij het aandragen en implementeren van verbeter strategieën.

Wat vragen wij

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • WFT Basis, WFT Schade particulier en zakelijk 
 • 5-10 jaar werkervaring als schadebehandelaar
 • Diepgaande kennis van specifieke markten
 • Uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Uitgebreide kennis en ervaring met MS-Office producten (Word, Excel, PowerPoint)
 • In staat om breder perspectief te zien en herkent de consequenties en impact daarvan
 • Goed in plannen, organiseren en structureren
 • In teamverband en zelfstandig kunnen functioneren
 • Probleemoplossend vermogen en resultaatgerichtheid
 • Oog voor de kwaliteit en innovatie van de dienstverlening
 • Het hebben van systeemkennis van CCS Level is een pre 

Wat bieden wij

Een functie met uitzicht op een vaste baan. Bij onze opdrachtgever krijg je ruimschoots mogelijkheden voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling. De organisatie en inhoud van van deze uitdagende functie is zijn volop in ontwikkeling, waardoor er steeds uitdaging is. Daarbij krijg je volop de mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen. Voor jouw inspanningen ontvang je een bovengemiddeld salaris en daarbij ontvang je een  eindejaarsuitkering van 8,33% (= volledige 13e maand) en een vakantietoeslag van 8%. Naast het fijne salaris heb je 152 wettelijke verlofuren en 48 bovenwettelijke verlofuren (op basis van een 38-urige werkweek). Het is natuurlijk ook mogelijk om tijdelijk meer of minder te werken. Dit kan zowel thuis als op kantoor. 

Nieuwsgierig? Neem gerust contact op of solliciteer!!

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures